/ svibanj 22, 2019

Vrijeme je da se svi zajedno ujedinimo i dignemo glas za povratkom i vraćanjem vlastitog nacionalnog interesa, suvereniteta Hrvatske, nacionalnog ponosa i pravog istinskog kršćanstva. Naša djeca i unuci to traže od nas! Hoćemo li i ove nove generacije razočarati, otjerati, raseliti, iseliti? Ili ćemo napokon dignuti hrvatsku ponosnu glavu i reći DOSTA!

DOSTA je laži! DOSTA je šupljih priča! DOSTA je rasprodaje Hrvatske i hrvatskog čovjeka! DOSTA je našeg nestajanja! DOSTA je crvenih i plavih!

Ne dajmo se više hvatati u zamke multikulturalnog duha Europske unije, jer on proždire, uništava i zatire postojanje nacije, a nacija to smo mi, mi Hrvati!

Želimo imati svoju politiku. Želimo imati svoju pravu, snažnu valutu. Svoju neovisnu gospodarstvenu politiku dugoročne strategije. Želimo svoj vlastiti suverenitet. Da, želimo napokon svoju Hrvatsku, jer za nju su naši dali živote! Zar se to zaboravilo?

A sada vas pitam : „Znate li tko upravlja nama? Mi sami ili netko drugi?

Nećemo nikakve Sjedinjene Europske Države!
Nećemo internacionalizaciju uništivši vlastitu naciju.
Ne priznajemo i ne želimo biti dio takve Europske unije, ali možemo biti dio Europske unije koja će biti unija nacija.

Mi želimo istinski sami upravljati sobom. Naše vrijeme je došlo! Pokažimo da smo dio srednje europe, da znamo, umijemo i želimo biti ono što jesmo! Da smo Hrvati na svojoj zemlji, slobodni, neovisni, suvereni i nepokoreni!

Dokažimo to našoj djeci i još ne rođenim unucima! Mladi nas trebaju! I mi trebamo mlade! Trebamo njihov radostan smijeh i ciku sretnoga života! Trebamo ponosne majke i zadovoljne stare!

Ujedinimo se i krenimo ponosno, onako kako samo mi Hrvati to znamo! Pobjednički!

Nedjeljko Babić
Predsjednik HSSČKŠ-a

Share this Post